Техничка школа "Никола Тесла"
Сурдулица
тел: +381 (0)17 824 119
mail: nteslasurd@mts.rs
адреса:Томе ивановића 24
Матурска екскурзија Италија, октобар 2018 године

У периоду од 22.-26.10.2018. године ученици завршног разреда наше школе ишли су на матурску екскурзију у Северну Италију.

Ученици су, том приликом, заједно са својим одељенским старешинама и другим наставницима обишли Лидо ди Јесоло, Венецију, Сан Марино, Римини, Верону и Трст.

Током путовања показали су зрелост и одговорност како и доликује будућим академским грађанима и понели са собом прегршт дивних успомена. Све фотографије погледајте у галерији

Матурска екскурзија Беч, октобар 2017 године

Дугоочекивана матурска екскурзија реализована је од 18. до 22. окробра 2017. године. Ученици су имали прилику да упознају један од најлепших европских градова – Беч. Провели су пет незаборавних дана у граду музике на обали Дунава.

Тешко је издвојити најбоље тренутке пошто су доживљаји индивидуални. На неке су највећи утисак оставили импресивни замкови Шенбрун и Белведере са њиховом историјом и уређеношћу, као и јединствена архитектура Беча. Друге је одушевила посета забавном парку Пратер, где су сви уживали у бројним забавним активностима. Док су неки најактивнији били током посете тржног центра Парндорф и приликом испробавања Моцарт кугли и Сахер торте.

Цело путовање је протекло уз шалу, песму и музику и свима пружило прилику да створе успомене које ће дуго памтити. Све фотографије погледајте у галерији